Δυναμική Παρουσίαση!

Παρουσιάστε τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας στους επαγγελματίες του χώρου!

Στην έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ η παρουσίαση αποτελεί τον πιο βασικό παράγοντα της επιτυχίας. Σας δίνετε η δυνατότητα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας να παρουσίασετε τα μηχανήματα σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας καλυπτόντας πλήρως τομέα των λατομείων, των δομικών έργων και κατασκευών, της ανακύκλωσης αλλά και της ηλεκτροκίνησης.  

Οι επισκέπτες μας προέρχονται από τον χώρο των λατομείων, του σκυροδέματος, των χωματουργικών έργων, της παραγωγής ασφάλτου, της κατασκευής και εμπορίας/εισαγωγής μηχανημάτων, των χειριστών, των πολιτικών μηχανικών και των μηχανικών μεταλλείων, των μεταλλουργών μηχανικών, των δημόσιων οργανισμών, των φορέων κα.

Η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ όπως και στο παρελθόν έχει μια ιστορία και μια αξιόπιστη φόρμουλα, ωστόσο συνεχίζει να προσαρμόζεται για να δώσει στους εκθέτες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μια συναρπαστική και ζωντανή ατμόσφαιρα. 

Δηλώστε Συμμετοχή
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επιλογές Παρουσίασης

Τα περίπτερα μπορούν να είναι είτε με ίχνος εδάφους ή με παγόδες. Όλα τα πακέτα εκθετών μας συνοδεύονται από: Επίσημη εγγραφή στον κατάλογο των εκθετών Εισιτήρια προσκλήσεων επισκεπτών Σήματα προσωπικού σταντ Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα πακέτα.

Περίπτερα Ίχνος Εδάφους

Παρέχονται περίπτερα σε διαστάσεις συμφωνα με την κάτοψη. Το έδαφος είναι επίπεδο. Τα συγκεκριμένα περίπτερα δεν περιλαμβάνουν παρά μόνο τον χώρο και οι εκθέτες είναι υπεύθυνοι για την παροχή του δικού τους χώρου για γραφείο (χώρος υποδοχής πελατών), ηλεκτρονικές συσκευές και άλλων βοηθητικών υπηρεσιών. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης παγόδας σε διάφορες διαστάσεις ή/και ειδική κατασκεύη.

Παγόδες

Για μικρότερες παρουσιάσεις μπορείτε να επιλέξετε παγόδες για παρουσίαση μικρότερου ή βοηθητικού εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών. Οι παγόδες ξεκινούν από 5χ5=25τ.μ. Ζητήστε μας τον τιμοκατάλογο για να δείτε τα πακέτα που περιλαμβάνουν τις επιλογές σε παγόδες που μπορείτε να επιλέξετε αναλόγα το μέγεθος και τον τρόπο παρουσίασης που επιθυμείτε για το περίπτερο σας.

Χορηγίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τα πακέτα χορηγιών όπως: χάρτινη σακούλα, καπέλα, εργοταξιακά κράνη, ερτοαξιακά γιλέκα, reception (lobby), banner, λάβαρα, διαπιστευτήρια επισκεπτών, χορηγία πίστας των Test Drives, ραδιοτηλεοπτικο κ.α.

Αποστολή Τιμοκαταλόγου

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα ακόλουθα πεδία για να παραλάβετε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Ίχνος Εδάφους
Παγόδα
Προτάσεις Χορηγίας

Countdown Timer Expired

Days
Hours
Minutes
Seconds